Annalan jättipalsamitalkoot 1.8. klo 17:00-19:00

Kaukajärven ja Annalan alueella on runsaasti jättipalsamia ja sen torjuminen on tärkeää luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Jättipalsami uhkaa Kaukajärvellä mm. harvinaista lehtopalsamia. Tervetuloa mukaan vieraslajitalkoisiin saamaan tietoa kuinka jättipalsamia torjutaan sekä vanhoin että uusin keinoin!

Pukeutumiseesa on hyvä huomioida peittävyys. Esimerkiksi pitkähihainen paita ja pitkät housut suojaavat hyvin. Vaikka jättipalsami ei aiheuta oireita, niin seasta voi kuitenkin osua nokkosia kohdalle. Yhdistykset tarjoavat työhanskat jos omia ei löydy.
Vastedes tarjoaa myös kahvia/teetä/mehua As. Oy Juvanpetäjän grillikatoksella (Hikivuorenkatu 6) talkootyöläisille.

Kokoontuminen kevyenliikenteenväylän päässä, osoitteessa Hikivuorenkatu 6.

Talkoot ovat kaikille avoimet, tervetuloa!

Lisätietoja Villin vyöhykkeen Kaukajärven palsamiprojektista: http://villivyohyke.net/ver2/toiminta/palsamit/

Järjestäjät: Villi vyöhyke ry, Vastedes ry ja As. Oy Juvanpetäjä

Vastedes Facebookissa