Kaupunkiviljelyretki Tampereella ke 5.9. klo 18-20

Tutustuminen Tampere-talon kattopuutarhaan ja Kalevanharjun yhteisöviljelemään.

Kokoonnumme Tampere-talon aulassa klo 18:00 josta siirrymme Tampere-talon katolle, jossa Tampere-talon ravintolat pitävät kaupunkiviljelystä. Katolle voidaan ottaa vain 25 henkilöä, joten tämä rajoittaa retkemme kokoa. Viljelmiin tutustutaan Tampere-talon henkilökunnan opastamana. Lisäksi paikalla on Tampereen ammattikorkeakoulun ja Käymäläseura Huussin toteuttamasta Kaupunkiviljelystä resurssitehokasta liiketoimintaa, Kivireki, -hankkeesta Eveliina Asikainen.

Tampere-talolta siirrymme 10 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevalle Kalevanharjun yhteisöviljelmälle. Kalevanharjun yhteisöviljelmä on vapaamuotoinen kaupunkiviljely-yhteisö, joka toimii Kalevan seurakunnan entisten kasvihuoneiden paikalla 800 metrin päässä Tampere-talosta. Kalevanharjun viljelmiin tutustutaan viljelmän toimintaan osallistuvan T-J Majanlahden opastuksella, sekä mahdollisesti viljelmällä olevia kaupunkiviljelijöitä tapaamalla.

Ilmoittautumiset sähköpostitse tj.majanlahti@gmail.com
Retkelle mahtuu siis vain 25 ensimmäistä. Määrän täyttyessä tapahtumailmoitukseen alkuun tulee ilmoitus TÄYNNÄ. Mukaan mahtuneille ja muutamalle varasijalle tulee varmistus sähköpostitse. Osuudelle Kalevanharjulle ei toki ole henkilörajoitetta, joten sinne voi tulla vain paikalle tulemalla (lähtö Tampere-talolta arviolta klo 19:00)

Vastedes Facebookissa