Teatteriin: Terveisiä parisuhteesta la 15.12. klo 15

Vihreä kulttuuriyhdistys Vastedes ry on varannut 20 lippua Tukkateatterin pikkujoulukauden kantaesitykseen Terveisiä parisuhteesta lauantaina 15.12. klo 15. Saamme ryhmäalennuksen, joten peruslippu maksaa 15 euroa ja alennuslippu (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät) 9 euroa. Vastedes ry:n jäsenille lippu maksaa vain 5 euroa. Ilmoittaudut sitovasti tällä lomakkeella: https://goo.gl/forms/iwbFSqRIws2ALaPt2

Lisätietoja esityksestä:

TERVEISIÄ PARISUHTEESTA

”Mun unelmien kumppani on puuseppä tai jotain.”
”Mitä puolison entiset kumppanivalinnat kertovat puolisostasi – ja sinusta?”
”Jossain vaiheessa sitä vaan huamas, että mehän ollaan ku yksi ihminen.”

Muun muassa tällaisia parisuhteellisia ja -suhteettomia totuuksia käsitellään Tukkateatterin syksyn 2018 viimeisessä kantaesityksessä Terveisiä parisuhteesta. Esitys antaa puheenvuoron miehille, naisille, erilaisille pariskunnille, ikäkausille ja salatuille totuuksille. Löytyykö puoliso kaveripiiristä tai huulia heinällä kutittamalla? Voiko pariskunnat jakaa lajeihin, entä voiko erota peiton vuoksi? Entä miten suuri määräysvalta erilaisilla karvoilla on suhteessa?

Päivi Haanpää ja Marika Riikonen ovat käsikirjoittaneet esityksen ja myös esittävät sen itse. Ohjauksesta vastaa Salla Heikkinen. Terveisiä parisuhteesta ammentaa samasta aihepiiristä kuin Haanpään ja Riikosen parin vuoden takainen esitys Parisuhdemonologit, joka täytti Tukkateatterin katsomon ilta toisensa jälkeen, ja valittiin esiintymään myös Työväen Näyttämöpäivillä Mikkelissä. Paljon jäi käsittelemättä ja saatu palaute oli hyvää, joten nyt luvassa on uusia kysymyksiä ja vastauksia niin sinkuille kuin suhteellisille. Ja joskus asioille on vain pakko nauraa.

Päivi Haanpään teatteriura on alkanut Seinäjoella ja Marika Riikosen Nokialla, molemmilla 1990-luvun puolella. Haanpää on aiemmin kirjoittanut Tukkateatterille työelämä- ja ihmissuhdenäytelmän Kaikkeen on aina joku malli (2014). Riikonen on ollut mukana Tukkateatterissa vuodesta 2006 ja esiintynyt useissa näytelmissä.

Esitystä ei suositella alle 15-vuotiaille.
Esityksen kesto on noin 1h 15min.

Työryhmä:
Käsikirjoitus: Päivi Haanpää ja Marika Riikonen
Ohjaus: Salla Heikkinen
Rooleissa: Päivi Haanpää ja Marika Riikonen
Tuotanto: Salla Heikkinen ja Annina Pimiä
Värkit: Leena Sievä
Puvustus ja tarpeisto: työryhmä
Graafinen suunnittelu: Suvi Jämsänen
Valosuunnittelu: Anne Karema
Valokuvat: Terhi Meriläinen

www.tukkateatteri.fi

Vastedes Facebookissa