Arktis, ilmastonmuutos ja luonnonsuojelu, Laikku 16.1.2019 klo 17:00

Tiedot
Luontoseikkailija Raine Kallio on arktis-retkeilijä, eräopas, luonnonsuojelija ja luennoitsija. Kallio työskentelee Huippuvuorilla kenttäolosuhteissa useita kuukausia vuosittain. Työskentely kansainvälisten luonnontutkijaryhmien kanssa yhdistettynä omiin kokemuksiin ilmastonmuutoksesta ja luonnosta ovat muokanneet Kallion ajatusmaailmaa merkittävästi. Luennolla kuulemme Kallion tuntemuksia ja ajatuksia lähes kaikesta ilmastonmuutokseen ja luonnonsuojeluun liittyen. Kallio on värikäs ja suorapuheinen kertoja joka puhuu aiheesta sydämellään, kuitenkin faktoihin tukeutuen eikä säästä edes itseään suhteessa luontoon heijastuvissa toimissa. Kallion tyyli on tiedettä populorisoiva, kuulemme myös miksi hän on valinnut tyylinsä näin. Esitys sisältää kuvia ja videoita.

Luento pidetään 16.1.2019 klo 17:00 Kulttuuritalo Laikun luentosalissa ja se on kaikille avoin ja maksuton

Vastedes Facebookissa